Turkuaz Beautycenter - Anbos
Turkuaz Beautycenter - KP
Turkuaz Beautycenter - 2B bio beauty

2B Bio Beauty

 
Ontdek bij ons de efficiënte werking van 2B Bio Beauty. Deze exclusieve bio producten zijn geschikt voor alle huidtypes en voor vrouwen en mannen van elke leeftijd.
 
0% Zuren, 0% Chemisch, 100% Efficiënt
Turkuaz Beautycenter - Academie

Academie

 
De wetenschap in dienst van de schoonheid.
Academie is een expert in de huidverzorgingslijn om de huid te optimaliseren. Apotheker Georges Gay, die Academie heeft ontwikkeld, heeft een professionele esthetische methode dicht bij het medicinale gevonden.
Turkuaz Beautycenter - Ophyto

Ophyto

 
Evenwicht als basis van schoonheid. De natuur is ook een weerspiegeling van ons inwendig functioneren. De actieve bestanddelen in de samenstelling van de Ophyto producten zijn van plantaardige (etherische oliën, plantenextracten) of minerale (kleisoorten, sporenelementen) oorsprong.
Turkuaz Beautycenter - Pupa Milano

Pupa Milano

 
Pupa make-up is innovatief en betrouwbaar door de samenstelling. Mooi, uniek en functioneel door het design. Deze originaliteit is zelfs in 1997 beloond met een Oscar. Pupa make-up wordt gekenmerkt door een vleugje glamour dat, net als in de mode, zichzelf steeds vernieuwt. Zo zijn er ieder seizoen `New Looks` limited edition collecties met steeds een vernieuwend element.
Turkuaz Beautycenter - Matrix

Matrix

 
Imaging all you can be!
Matrix heeft meerdere lijnen met top haarverzorgings- en stylingsproducten. Gestart in 1980 veroverde Matrix in 10 jaar de markt voor professionele haarproducten in de Verenigde Staten, waar het anno nu nog steeds marktleider is. Ook in Europa is Matrix niet meer weg te denken. De Matrix producten staan voor innovatie.