Turkuaz Beautycenter - Anbos
Turkuaz Beautycenter - KP

Over ons

Turkuaz beautycenter biedt u de allerbeste methodes om huid -en lichaamsproblemen effectief te bestrijden.
Gespecialiseerd in het behandelen van:
 • Pigmenten
 • Acne
 • Littekens
 • Overbeharing
 • Psoriasis
 • Eczeem
 • Steelwratjes
 • Gesprongen haarvaatjes
 • Couperose
 • Zonbeschadiging
 • Huidverjonging of huidverbetering.

‚ÄčIn ons instituut wordt nagenoeg alleen gewerkt met natuurlijke producten. Bij ons bent u verzekerd voor kwaliteit en deskundigheid. Onze medewerkers worden regel- matig getraind in vaktechniek en klantvriendelijkheid. Innovatie en bijscholing houdt ons steeds up to date. De nieuwste technologische ontwikkelingen combineren wij met veel persoonlijke aandacht en deskundigheid: uw schoonheid is in goede handen bij Beauty Center Turkuaz. Hoe ver wilt u de tijd terug draaien? 4 jaar? 6 jaar? 10 jaar?  Laat u geheel vrijblijvend informeren door middel van een gratis consult, wat wij voor uw huid kunnen betekenen.

Vrouwen, maar ook mannen

Turkuaz Beautycenter is er niet alleen voor vrouwen. Ons instituut behandelt ook mannen. Neem uw man is mee voor een behandeling in onze kapsalon of onze beautysalon. Er zijn al vele mannen voorgegaan voor een perfecte haar, huid- of bodybehandeling. Alle behandelingen die wij aanbieden zijn ook geschikt voor mannen. Wij zijn lid van Anbos, de branche organisatie voor schoonheidsspecialisten. Hiermee bent u verzekerd van een instituut die de kwaliteitseisen hoog in het vaandel heeft staan.
 

Huidtypes

Onze maatschappij kent inmiddels vele culturen. En vele culturen brengen diverse huidtypes- en kleuren mee. Onze medewerkers kunnen voor elke type huid en kleur de juiste behandeling uitvoeren. Ons klantenbestand bestaat uit diverse klanten met oorsprongen vanuit de gehele wereld. Zo hebben wij klanten speciale behandelingen voor klanten met een Noord-Europese huid, Zuid-Europese / Noord-Afrikaanse huid, Zuid-Amerikaanse huid en zijn klanten van Hindoestaans / Surinaamse afkomst een graag geziene gast. Onze medewerkers adviseren u graag in onze beautysalon over uw huidtype en de keuze van de behandeling.
 

Ons team

Het team van Turkuaz Beautycenter bestaat uit kapsters en schoonheidsspecialisten. Turkuaz Beautycenter werkt nauw samen met een huisarts en andere medisch specialisten. Onze medewerkers hebben gespecialiseerde opleidingen gevolgd binnen het cosmetische vakgebied. Daarnaast volgend de medewerkers periodiek cursussen en master-classes om de kennis over het vakgebied actueel te houden. Het management van Turkuaz Beuatycenter woont regelmatig congressen bij in het binnenland en buitenland. Dit om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
 
Turkuaz Beautycenter heeft als uitgangspunt dat schoonheid een serieuze zaak is en dat iedereen er mooi uit kan zien.