Turkuaz Beautycenter - Anbos
Turkuaz Beautycenter - KP

Dermacolor Camouflage

Het Dermacolor Camouflage System is een compleet pakket producten die in de jaren 70 speciaal ontwikkeld zijn door het Duitse KRYOLAN om ernstige huidproblemen eenvoudig onzichtbaar te maken. Dankzij de sterk gepigmenteerde foundation is er maar een dun laagje nodig om een natuurlijk effect te krijgen.

Dermacolor is uitgebreid onder klinische omstandigheden getest en zelfs bij mensen met een extreem gevoelige huid zijn er geen reacties waargenomen.

Dermacolor is niet zo maar make-up, maar een merk dat wereldwijd het dagelijks leven van honderdduizenden heeft verbeterd.

Een Persoonlijk Consult
Niet alleen zoekt een gediplomeerde specialiste samen met u de beste kleur(en), maar ook leren wij u hoe u de producten kunt mengen, opbrengen en waterproof maken.

Met Dermacolor kunt u zowel lichte als ernstige huidproblemen camoufleren. Van een pukkeltje tot wijnvlek en zelfs tatoo's kunnen worden verborgen. Dermacolor blijft de gehele dag goed zitten. Wanneer u de producten nog nooit gebruikt hebt is de juiste kleur bepalen niet eenvoudig. U kunt een minipaletje bestellen of een afspraak maken voor een persoonlijk consult in onze studio. Dit geeft vaak het beste resultaat.