Turkuaz Beautycenter - Anbos
Turkuaz Beautycenter - KP

Huidbehandelingen

 
Wat voor huidtype u ook heeft en wat voor problemen ook. Onze salon heeft altijd een oplossing om uw huid stralender, zachter en soepeler te krijgen. Wij beschikken over aparte ruimtes waar wij u in alle pricacy van een behandeling kunnen voorzien. 
 

Alle huidtypes

Soin Hydratation Optimale
Stabiliseren in vocht. Intense hydratatie van de bovenste huidlagen, de huid is zacht en soepel en de teint straalt weer. De huid voelt niet meer trekkerig aan.
 
Soin modelant
De gepersonaliseerde verzorging aangepast aan de behoeften van de huid en hydratatie van de bovenste huidlagen.
 

Normaal tot gemengde huid

Soin Oxygenant Stimulant
Verzorging tegen vervuiling en UV-stralen. Bindt de strijd aan met de effecten van vervuiling, versterkt de natuurlijke bescherming van de huid. De huid is zacht en verstevigd.
 

Vette huid

Soin Purete Optimale
Voor de huid met een teveel aan talg. Stabiliseert in lipiden. Reinigt de huid grondig en bevrijdt de porien van alle onzuiverheden. Voorkomt talgafscheiding. De huid is zuiver, verfijnd en gematteerd. De teint is puur en stralend.
 

Droge huid

Soin Thermo-Active
Voor alle huidtypes. Ontspant de huid en bezorgt een comfortabel gevoel. Bevordert een betere voeding van de weefsels. De huid voelt weer comfortabel aan en is zacht.
 

Huid met roodheden

Soin Desensibilisant Anti-Rougeurs
De verzorging die verspreide roodheden bestrijdt. Voor zeer gevoelige huiden. Gaat doeltreffend de strijd aan met verspreide roodheden. Verfrist en verzacht de huid. Draineert en maakt de huid minder gevoelig. De teint is egaal en stralend. De roodheden zijn vervaagd.
 

Anti huidveroudering

Soin Intensif met AHA
De verzorgende booster tegen huidveroudering. Maakt rimpels en fijne lijntjes glad. Vervaagt pigmentvlekken. Verfijnt de huid en herstelt de PH-waarde. De teint straalt weer en de huid is glad.
 
Soin Correcteur Rides au Borelax
Mimische lijntjes bestrijden. Ontspant de gelaatstrekken. Vermindert zichtbaar de mimische lijntjes. De huid is zijdezacht en de gelaatstrekken zijn verzacht. Rimpels worden opgevuld van binnenuit.
 
Soin au Collagene
Bestrijdt de rimpels. Voor alle huidtypes. Herstructureert de huid intensief. Maakt rimpels en fijne lijntjes weer glad. De huid herontdekt haar jeugdigheid.
 
Soin lifting Raffarmissant a la Vitamine C
Bestrijdt huidverslapping. Voor alle huidtypes. Herstructureert de huid. Bevat anti-oxidant werkstof. De verstevigde huid is getonifieerd en blaakt van vitaliteit en energie.