Turkuaz Beautycenter - Anbos
Turkuaz Beautycenter - KP

Kapsalon

Graag verwelkomen wij u in onze zeer professionele kapsalon. Onze kapsters zijn goed opgeleid en getraind zodat zij bij elk haartype een goed en passend advies kunnen geven. Wij doen net dat beetje meer. Uiteraard kunt voor elke behandeling bij ons terecht.

In onze kapsalon werken wij met Matrix, Biolage, BEOX Professional en Olaplex.

ÉÉN INGREDIËNT VERANDERT ALLES.

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als "favoriete hulpmiddel voor kleurexperts" en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

HOE WERKT HET?

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er maar één die dat kan!

Stap No.1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap No.2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.

Stap No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

MATRIX

Matrix is de nr.1 in Amerika op het gebied van professionele haarproducten, en uitgegroeid tot een van de snelst groeiende Europese producenten in de kappersbranche.

Biolage

Om de haarverzorgingslijn te complementeren hebben we gekozen voor diverse producten Biolage van Matrix. De Biolage-producten zijn geïnspireerd door de natuur. De bestanddelen zijn afkomstig uit de natuur en bestaan uit zorgvuldig geselecteerde botanische ingrediënten.

BEOX Professional

De producten en behandelmethode zijn uniek voor de keratinemarkt. Keratine is een zeer sterk eiwit wat de grondstof is voor haar. Een keratinebehandeling duurt afhankelijk van het type haar tussen de 90 en 120 minuten. Na een behandeling zult u 4 maanden plezier hebben van uw haar.

Wij zijn gespecialiseerd in de Braziliaanse keratinebehandeling!

Kortom: Kom heerlijk genieten in ons beautycenter. Koffie of thee staat op u te wachten.