Turkuaz Beautycenter - Anbos
Turkuaz Beautycenter - KP

Laserepilatie

 
Deze nauwkeurige afgifte van de energie maakt het mogelijk om heel gericht haarzakjes, pigmentvlekken, adertjes, acne etc. aan te pakken. Omdat de energie geconcentreerd is, hoeft de huid niet te worden belast met een grote hoeveelheid overtollige energie, zoals bij veel andere systemen. Dit maakt de behandeling niet alleen efficiënt, maar ook pijnloos en zacht voor de huid. 
De Record-618 heeft een eigenschap die ‘GEM-TECHNOLOGY’ heet, die ervoor zorgt dat het geschikt is om alle haardikten te behandelen. Met de unieke computergestuurde handbediening kunnen verschillende toepassingen worden gekozen zodat u efficiënt kunt ontharen en pigmentvlekken, zichtbare adertjes of acne kunt behandelen of eventueel de huid een verjongingskuur geven.
 
Hoeveel behandelingen zijn ervoor nodig?
Er zijn gemiddeld 10 tot 12 behandelingen nodig, met tussenpozen variërend van 4 tot 8 weken. Het totale aantal behandelingen kan per persoon verschillen, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren zoals hormoonhuishouding, geslacht en genetische aanleg. Na elke behandeling zult u tussen 14-21 dagen het resultaat zien. De haren die in de anagene fase zaten en vernietigd zijn, laten los en vallen vanzelf uit. Deze komen niet meer terug. De nadelen van de traditionele behandelingen zijn:
 
  • Harsen: de behandeling is vrij gevoelig, grotere kans op ingegroeide haren en de haren zijn vaak binnen 2 weken terug.
  • Scheren: gaat snel, maar de volgende dag heb je weer stoppels. De haren worden dikker, donkerder en zijn meer aanwezig.
  • Ontharingscrème: bij deze behandeling wordt alleen het haar boven het huidoppervlak verwijderd, vergelijkbaar met scheren. De vaak agressieve ingrediënten tasten ook de huid aan.
  • Elektrisch ontharen: de behandeling is pijnlijk, duur en zeer langdurig.