Turkuaz Beautycenter - Anbos
Turkuaz Beautycenter - KP

Massages

 
Turkuaz Beautycenter heeft diverse massages voor alle huidtypes. Door onze speciale trainingen en het gebruik van hoogwaardige producten kunnen wij u massages aanbieden voor de ontspanning van de huid en tegen vermoeidheid. Op deze pagina treft u enkele massages die wij uitvoeren.
 
Gezicht massage (25 min)
Rugmassage (25 min)
Rugbehandeling (40 min)
 

Soin Essentiel

Een massage voor alle huidtypes. Het ontspant de huid en gaat vermoeidheid tegen. Daarbij vervaagt het de gelaatstrekken en maakt het de huid weer stevig. De huid is na de massage weer in evenwicht en voel goed en comfortabel aan.
 

Deep Tissue Massage

Gebaseerd op acupressuur en Thai traditionele techniek, stimuleert de circulatie en ontgift lymfe en bloed, bestrijd verkrampte spieren.
 

Aroma Massage

De Essential synergie bestrijdt stress en stimuleert de bloedcirculatie.
 

Hot Stone Massage

Een massage met speciale warme basaltstenen om het lichaam te ontspannen en te reactiveren, bestrijdt stress en verkrampte spieren.
 

Shiatsu Massage

Essentieel is het denken en voelen vanuit het geheel. Alles is, komt voort en wordt beinvloed door een en dezelfde stroom: Qi (levensenergie)
 

Voetreflexologie

De stimulatie van de voetreflexen geeft de correspnderende organen en weefsels een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.