Turkuaz Beautycenter - Anbos
Turkuaz Beautycenter - KP

Meso Roller

De Meso Roller maakt je huid stralend en gezond
Effectief bij: Huidverslapping, Rimpels, Littekens, Striae en Cellulitis. De Meso Roller is een cilinder met 200 minuscule naaldjes, die in uw opperhuid gecontroleerd kleine gaatjes aanbrengt.

De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen. De Meso Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na 1 week dat de lijntjes en rimpels vervagen. De 200 naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen uit crèmes e.d. 100x groter dan bij normaal gebruik. Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken. Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen. Je voelt het en je ziet het.

De Meso roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. Uw huid is een levend orgaan, de micro openingen zetten uw eigen fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. U merkt het al binnen een week, door de gelijktijdige werking van het Hyaluronzuurserum wordt uw huid voller, gladder en strakker.
Behandeling van littekens en striae waren tot op heden zeer moeilijk. Omdat de micro naalden van de Meso Roller aanzetten tot celvernieuwing is dit een zeer effectieve methode. Harde littekens worden weer zacht, oneffenheden in de huid verminderen zichtbaar en kleurafwijkingen, zoals bij striae zie je verdwijnen. De behandeling is helemaal effectief als tegelijkertijd Repair Serum wordt aangebracht. 
De naaldjes van het “chirurgisch staal” van de Meso roller activeren de verbranding in de vetcellen. Door de werking van het Lypolyse serum wordt het vet afgebroken. Hierdoor vermindert de cellulitis binnen enkele weken zichtbaar.