Turkuaz Beautycenter - Anbos
Turkuaz Beautycenter - KP

Permanente make-up

Permanente make-up is de manier om uw wenkbrauwen altijd op een natuurlijke manier perfect op orde te hebben. Nooit meer bijkleuren met een potlood of verven. Geen zorgen meer tijdens het sporten of het gebruik van een sauna of zwembad. Kortom: permanente make up is dé ideale oplossing!

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Om pmu nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een vereiste. In onze salon wordt gewerkt met de aller nieuwste apparatuur de ‘’Intelligent High Definition’’, een pigmentatieapparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent High Definition is computergestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en hiermee de beste resultaten worden geleverd. Uiteraard worden alle voorbereidingen voor permanente make-up vooraf goed besproken en afgestemd op uw persoonlijke wensen, en zullen wij altijd een eerlijk advies geven.

Bij turkuaz beauty center kunt u terecht voor:

  • Wenkbrauwen schaduw
  • Wenkbrauwen hairstroke
  • 3D Permante Makup

Bij ons staat eerlijkheid en een persoonlijk advies voorop. Daarom komt het wel eens voor dat wij een andere behandeling adviseren dan de behandeling waar u voor ingepland staat. Soms komen er klanten ingepland voor een hairstroke behandeling, waarvan wij vinden dat er meer dan genoeg haargroei is, maar dat dit alleen op de juiste manier in model moet worden gebracht. Dan adviseren wij de ”Shaping” behandeling. Hierbij waxen of epileren we de wenkbrauwen en verven wij de haartjes en de huid lichtjes mee, en tekenen indien nodig heel lichtjes de wenkbrauwen bij (dit is in de meeste gevallen niet meer nodig), voor een optimaal resultaat en adviseren wij hoe u dit makkelijk zelf thuis onderhoudt. Deze behandeling is niet semi-permanent en moet u ongeveer om de 6 a 8 weken bijhouden (hetzelfde als het epileren). 

Spijt van uw eerder gezette permanente make-up?

Bij Turkuaz beauty center kunt u ook terecht om uw permanente make-up te laten verwijderen d.m.v. onze YAG laser. We zijn gediplomeerde specialisten op het gebied van permanente make-up en gebruiken altijd de nieuwste technieken en noviteiten. Bovendien zijn we gespecialiseerd in de nieuwste techniek op het gebied van hairstrokes.